Firmy | Inzerce zdarma | knihy se slevou až 70% | Kvalitní levné repasované počítače DELL | Redakční systém | Registr firem | Tvorba www stránek
položek:0 
Kč celkem:0,-  
vyprázdnit

Knihy podle kategorií > učebnice pro SŠ a SOU > Gastronomie

Anglický jazyk | Biologie | Cestovní ruch | Chemie | Cukrář, hotelové školy atd. | Dějepis | Český jazyk | Ekonomie | Fyzika | Gastronomie | Geografie pro SŠ | Informatika a elektronika | Jazyky - ostatní | Management | Matematika | Mezioborové učebnice | Němčina | Obory studia památkové péče | Ostatní jazyky | Pedagogika a psychologie | Společenské vědy | Strojírenství a technologie | Účetnictví | Umělecké směry | Zdravotnictví | Zeměpis

Počet položek: 8položek na stránku: 1
Seřadit podle: názvu autora ceny nejnovějšího
CUKRÁŘSKÁ VÝROBA I  pro 1. ročník UO Cukrář 4., aktualizované vydání
VYPRODÁNO

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA I pro 1. ročník UO Cukrář 4., aktualizované vydání

Knihy podle kategorií > učebnice pro SŠ a SOU > Gastronomie
Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, 978-80-7333-096-5, Informatorium
Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí...
225.00 Kč
214.00 Kč
akce
CUKRÁŘSKÁ VÝROBA II pro 2. ročník UO Cukrář  4., aktualizované vydání
VYPRODÁNO

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA II pro 2. ročník UO Cukrář 4., aktualizované vydání

Knihy podle kategorií > učebnice pro SŠ a SOU > Gastronomie
Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, 978-80-7333-098-9, Informatorium
Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se...
255.00 Kč
242.00 Kč
akce
CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III  pro 3. ročník UO Cukrář 4., aktualizované vydání
VYPRODÁNO

CUKRÁŘSKÁ VÝROBA III pro 3. ročník UO Cukrář 4., aktualizované vydání

Knihy podle kategorií > učebnice pro SŠ a SOU > Gastronomie
Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, 8978-80-7333-099-6, Informatorium
Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu...
255.00 Kč
242.00 Kč
akce
ODBORNÉ KRESLENÍ  pro UO Cukrář
VYPRODÁNO

ODBORNÉ KRESLENÍ pro UO Cukrář

Knihy podle kategorií > učebnice pro SŠ a SOU > Gastronomie
Jaroslava Stejskalová, Karel Míšek, 80-86073-55-6, Informatorium
Uvádí popis a ukázky zdobení cukrářských výrobků. Ukazuje nácvik různých druhů čar a typů písma až po náročné způsoby zdobení. Kroužková vazba umožňuje dokonalé rozložení učebnice. Dotisk
255.00 Kč
242.00 Kč
akce
Receptury teplých pokrmů + CD - 6. vydání
VYPRODÁNO

Receptury teplých pokrmů + CD - 6. vydání

Knihy podle kategorií > naučná literatura > gastronomie a pohostinství > levné knihy z gastronomie a pohostinství skladem
Jaroslav Runštuk a kolektiv, 978-80-904093-0-9, skladem ZV, 1× kniha, 1× cd, vázaná, 576 stran, česky, 29.06.2012
Nově vydaný soubor „Receptury teplých pokrmů + CD – Jaroslav Runštuk a kol.“, kde na téměř 600 stranách jsou tradiční i moderní pokrmy české a zahraniční kuchyně. Kniha obsahuje aktualizovaný přehled legislativních a hygienických předpisů se stavem účinným k 1.8. 2009....
580.00 Kč
Restaurace a host - Základní odborné vědomosti (restaurace, hotel, kuchyně)
VYPRODÁNO

Restaurace a host - Základní odborné vědomosti (restaurace, hotel, kuchyně)

Knihy podle kategorií > učebnice pro SŠ a SOU > Gastronomie
Metz, Grüner, Kessler, 9788086706184, Europa Sobotáles
Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky...
699.00 Kč
664.00 Kč
akce
STROJE A ZAŘÍZENÍ  pro UO Cukrář, Pekař
VYPRODÁNO

STROJE A ZAŘÍZENÍ pro UO Cukrář, Pekař

Knihy podle kategorií > učebnice pro SŠ a SOU > Gastronomie
Vladimir Doležal, František Kadlec, 80-86073-95-5, Informatorium
Stroje a zařízení pro skladování, stroje a zařízení na přípravu a zpracování těst a hmot, na zpracování korpusů a dohotovení výrobků, zařízení pro tepelnou úpravu, výrobníky zmrzlin atd.
265.00 Kč
252.00 Kč
akce
SUROVINY  pro UO Cukrář 4., aktualizované vydání
VYPRODÁNO

SUROVINY pro UO Cukrář 4., aktualizované vydání

Knihy podle kategorií > učebnice pro SŠ a SOU > Gastronomie
Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek, 978-80-7333-000-2, Informatorium
Základní poznatky o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Tradiční i nové druhy surovin a různé přípravky, kypřicí prostředky, přídavné látky a obalové materiály.
295.00 Kč
280.00 Kč
akce
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
VYPRODÁNO

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Knihy podle kategorií > učebnice pro SŠ a SOU > Gastronomie
Dana Tesone , Wolters Kluwer
Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly...
550.00 Kč
Seřadit podle: názvu autora ceny nejnovějšího
Počet položek: 8položek na stránku: 1
Přihlášení
Jméno:
Heslo:
 Přihlásit se
 Zapomněli jste ?
Registrovat
Anketa
Při výběru knihkupectví se řídím:
Nabídkou a cenou
47644764
Lokalitou obchodu
32863286
Preferuji přehlednost a uspořádání
34053405
Odběr novinek

Zapsat email

RSS kanál

Doporučujeme
Partneři

Ikona mPeníze